Goedemiddag
Neem contact op
StartpaginaAlles over echte Bossche koekDe chocolaterie
Workshop chocolade makenWaar zijn wij te vinden?De chocolaterie

Kunt u er chocola van maken?

Een origineel idee: een gezellige groepsactiviteit voor familie of bedrijven: zelf chocolade maken! Wij ontvangen uw familie of uw bedrijf met onze Bourgondische gastvrijheid. De toppatissier van De Roosekrans verzorgt deze workshop op afspraak in onze salon aan Orthenstraat 280. Een geweldig leuk idee voor onder meer familie-uitstapjes, personeelsverenigingen, ondernemingsraden, besturen, etc. Het wordt een ochtend of middag om uw vingers bij af te likken! De actieve workshop ziet er als volgt uit.

Ontvangst met koffie en echte bossche koek

Onze gastheer Huub Finkers ontvangt uw gezelschap met koffie en échte bossche koek. Voor u aan de slag gaat krijgt u uitleg over de productie van chocolade en de geschiedenis ervan.

Handen uit de mouwen

Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken en zelf aan de slag te gaan. Onze pattisier neemt u mee op een cullinaire reis. Na het vormgieten van chocolade maakt u bonbonvulling naar uw eigen smaak.

De workshop duurt, afhankelijk van de groepsgroote, twee à drie uur. De prijs is € 30,00 per persoon en de workshop is mogelijk van 12 tot 25 personen. Bel 073-6124647 voor beschikbaarheid en reservering.

Klik hier om een workshop te reserveren. Na ontvangst van de optie op een datum nemen wij, in verband met de beschikbaarheid, zo spoedig mogelijk contact met u op.